Thursday, April 11, 2013

Sa kushton një puthje lesbike? (Foto)

Aktorja Sharon Stone dhe modelja Kate Moss janë puthur në një eveniment bamirësie që u mbajt para disa ditësh në Brazil. Dy yjet botërore ishin organizatore të një evenimenti në Sao Paulo me qëllim të grumbullimit të parave për të ndihmuar një organizatë që merret me hulumtimet dhe luftën kundër sëmundjes vdekjeprurëse HIV/AIDS.

No comments:

Post a Comment