Sunday, April 28, 2013

Elvana tregon gjoksin, e keshillon mamiIshte fantastike dhe e mirëpritur shumë performanca e këngëtares më “in” shqiptare Elvana Gjata, në natën finale të ‘X Factor Albania 2′.
Por si duket Elvana ka treguar më shumë nga hiret e saja, sikur shihet te kjo foto, na bëjnë sytë apo vërtetë ka treguar gjoksin?.

Por edhe në Instagram, Elvana ka treguar se ka marrë një këshillë nga mami i saj për fustanin shumë të hapur.
Ndërsa këshilla, vajza e muzikës dhe e shumë hiteve shqiptare, nuk ka marrë vetëm nga gjinia mashkullore.

No comments:

Post a Comment