Sunday, April 7, 2013

Çmendet Elena: Skena Të Nxehta Në Big Brother Me Viganin…

Çmendet Elena :Skena mjaft te nxehta ne Big Brother Albania. Elena dhe Vigani nuk pyesin me as per kamera. Kesaj here kan bere gjithcka shume hapur.Pavarsisht se shume teleshikues mendojne se kjo lidhje po mbahet vetem per te bere publikun sa me terheqes, por fakti eshte se pamjet qe po shohim flasin shume carte. Ne nuk mund ta dime nese eshte e sajuar apo jo, por nder kohe po shijojme imazhin qe na perciellin.

No comments:

Post a Comment